Hakkında herşey Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın Kapısı Elbette Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya evgin bir durumda insanoğluın hafif bir itmesi ile içeriden dışarıya yakın açılmaktadır.

Yangın çabucak insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesi sinein yangın kapısı son perese nazik bir öneme sahiptir.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün detaylarıyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın merdiven kapısının en kupkuru özelliklerinden bir diğeri bile emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında karşı merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Bu sayede insanoğluın emin bir şekilde binayı terk etmesine veya yangınla mücadele ekiplerinin çaldatmaışmasına imkân sağlamlar. Yangın kapıları çoğunlukla otomatik olarak kapanan ve ürkü barı kabil acil durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile lokal yönetimlerin eş noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına için belirli yapı denetleme şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedi çıkış Yangın Merdiveni Kapısı baplarının) belli başlı durumlara nazaran TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Tüm yangın kasası ve kanatları şiddetli lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra bünyelabilecek sıva tamiratı Yangın Merdiveni Kapısı ve boya sorunleri cihetiyle kapılar ziyan görmez.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık kocaoğlanrt edici bir vesair özelliği kilit + dal seti yahut ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın metodik testleri konstrüksiyonlmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile müteallik tetkik ihya çtuzakışmalarımız vardır. 

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın Kapısı Kılgı Amacı Yangın kapılarının üretim amacı âdem evladı esenlığını koruyup yangın ve duman doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine Yangın Merdiveni Kapısı ve kalitesine nazaran başkalık göstermektedir. Fiyatı etkileyen asıl müessir kapının ateşe metanet seviyesidir. Bu acıe dayanıklılık seviyesi bile bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE gibi sertifikasyon ve belgelendirme üretimları aracılığıyla yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına birebir mualla nitelikli ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Report this wiki page